https://izyanlife.blogspot.com/2013/06/simple-and-easy-kimchi-recipe.html https://resipicitarasawan.blogspot.com/2013/11/kimchi_9.html 1/2 batang lobak putih. Sediakan besen besar supaya … E-mel; Facebook Pin Twitter Padam Lobak Putih Tumis Cikgu Faez Perak, Malaysia. Entah itu sistem operasi Windows, Mac, iOs atau Android, Anda akan tetap dapat menandai halaman blog ini. 1 sdt Jahe parut.. ½ gelas bubuk cabe 2 sdt Garam. Dengan hati yang lara, Merah bukak juga bekas kimchi lobak putih. Cara membuat kimchi lobak: 1. Orang Korea mmg suka makan Lobak Putih. Di negara Korea, sayur lobak putih ini sering dijadikan antara bahan makanan yang dipanggil kimchi. Mulakan! Kimchi. Diamkan selama 30 menit, aduk setiap 10 menit. Langkah 1. Kali ini saya akan membahas cara membuat kimchi Korea yang mudah dan praktis. Yang paling penting ada satu bahan yg tak akan jumpa kat resepi di internet. 38 resipi yang mudah dan sedap untuk lobak putih daripada komuniti memasak terbesar di dunia! Tetapi yang selalu dibuat ialah kimchi dari kobis Napa (kobis panjang) dan lobak putih. Mari simak cara pembuatanny . Meskipun jarang mendapat sambutan dalam kalangan masyarakat Malaysia, khasiat lobak putih ini dikatakan sangat bagus untuk ibu berpantang. 2 sudu gula 5 sudu sos ikan. 4. Lepas dah prep, campur aje semua, dah siap! 5 sudu sos ikan . bahan2: 500gm dagig – dipotong dadu 3 sudu makan kimchi 1 batang lobak merah – dihiris (bite size) 1 batang lobak putih– dihiris (bite size) 1 pek tauhu – potong dadu 1 pek cendawan 3 tangkai daun bawang (untuk hiasan) 1 sudu makan pes cili 1 liter air 1 ketul stok lembu maggi/knor gula & garam secukupnya. Langkah 4. Gambar Hiasan) Cara serta Resepi Membuat Kimchi 'Korea' Sekarang, saya nak kongsikan cara untuk membuat Kimchi 'Korea' ini. Berikut cara membuat kimchi lobak: Bahan-bahan: - 1 sdm gula - cabai bubuk secukupnya - 1 buah lobak putih - 2 siung bawang putih - 1/2 sdt garam - 1/2 ruas jahe. Selepas itu saya potong … Belah dua, basuh celah-celah kelopak. Merdeka.com - Lobak putih memiliki ketampakan yang menyerupai wortel besar berwarna putih, bertekstur renyah, dan sering dimakan mentah, dimasak, atau diasamkan. Guna sebiji kobis Cina. Waktu belajar buat benda alah ni dekat korea hari tu resepi cikgu putih gebu tu lain pulak. Lobak putih tumis ni sedap dimakan dengan nasi putih & kari.... #goldenapron2020. Sungguh, … Kumpulan aneka resepi masakan dari berbagai sumber lengkap dengan gambar dan video terkini. CARA - CARA MEMBUATNYA. Sedangkan kimchi lobak panjang yang buat hari tuh dah nak habis tak sampai seminggu. Aneka Resepi Masakan | Resepi kimchi lobak putih, Resepi Makanan Bayi 9 Bulan Penambah Berat Badan. hiris halus memanjang. Bahan blend. 2 sudu makan sos ikan . Langkah 3. Mengurang dan membaiki masalah kulit. Kalau boleh, makan sepanjang dalam tempoh berpantang secara berselang seli dengan sup sayuran lain. Kamu juga dapat ikut berkontribusi mendukung website ini dengan cara membagikan video serta gambar yang anda sukai di blog ini di account sosial media kamu seperti facebook dan instagram atau beritahu kawan terdekat anda bagikan pengalaman kamu tentang kecepatan akses download dan informasi yang kamu dapatkan di blog ini anjurkan blog ini pada mereka supaya mencoba mengunjungi website ini. Nah, kali ini Vemale akan membagikan resep kimchi dengan bahan utama lobak. Gaul … 4 batang Daun bawang. Di Korea, kimchi selalu dihidangkan di waktu makan sebagai salah satu jenis banchan yang paling umum. Kkadugi Kimchi ( Kimchi Lobak Putih) Kkakdugi Kimchi 500 gm /RM16 Asalamualaikum wbt. ?hehhee Jawapan akak ialah: Sebagai pembuat dan... KIMCHI AKAK SEDAP TAK?? Rasa kimchi ada rasa masin masam pedas gitu Jom ke resepi. Kalau korang search kt google pelbagai cara dorg buat Kimchi tapi resepi kali ni aku tak ikut kt mana2 resepi kt internet tapi aku ambil dari variety show Family Outing. 2 sdm Bawang putih yang telah diparut. Terima Kasih … Cara Membuat Kimchi yang Praktis. 9 Faedah mengejutkan tentang Kimchi Yang Akan Buat... BOLEH KE KIMCHI DI MAKAN SEWAKTU MENGANDUNG?? Blog kami memberikan kamu saran untuk menonton konten video juga gambar dengan kualitas paling baik, cari dan temukan konten video serta gambar yang lebih inovatif yang cocok dengan minat kamu. Jom kita intai resepi Sup Lobak Putih saya yang juga dah jadi kegemaran kakak Iman Nasuha dan abi nih. … Bahan-bahan : Sebatang lobak merah, ½ batang lobak putih, Seikat daun bawang, (Potong bahan di atas dalam 2 cm) Kobis cina, (Rendam dalam air garam selama 2 jam, basuh 3x dan toskan) Sepeket serbuk cili 125 g, 2 sudu gula, 5 sudu sos ikan. Di Korea, kimchi selalu dihidangkan di waktu makan sebagai salah satu jenis banchan yang paling umum. Meskipun jarang mendapat sambutan dalam kalangan masyarakat Malaysia, khasiat lobak putih ini dikatakan sangat bagus untuk ibu berpantang. Kimchi merupakan makanan tradisional Korea Selatan yang pada zaman dulu, kimci … Bahan-bahan lain (Kobis Napa korea selalunya gemuk-gemuk berbeza dengan kobis cina) Garam, air, lobak putih, daun bawang, bawang putih cincang, serbuk cili Gochugaru, gula, bijan, sos ikan, cencaluk korea atau Saeujeot. Kami kongsikan resepi paling senang buat sendiri kimchi di rumah. Soalnya, lobak mengandung getah enzim di kulitnya yang membuat lobak terasa pahit. Ianya sangat bagus dan berkhasiat untuk memperbanyakkan air susu. Beberapa masakan khas menggunakan lobak sebagai bahan utamanya. RESEPI KIMCHI MUDAH. Bahan kimchi: 1 biji kubis cina; 1/2 cawan garam garam kasar; 2 biji lobak merah, dihiris/disagat; 1 biji buah pear atau epal, dihiris/disagat; 1 ikat daun bawang, dipotong seinci; 1/4 cawan serbuk cili (boleh tambah atau kurangkan mengikut kesukaan) Bahan kanji: 3 sudu besar … Letak garam kasar di setiap kelopak kobis. 1/2 biji buah lai. Kalau Anda salah langkah dalam memotong serat lobak, … ¼ batang Wortel,iris tipis memanjang. Hahha lama la sangat kan. Hari ini akak nak cerita se... Kkadugi Kimchi ( Kimchi Lobak Putih) Kkakdugi Kimchi  500 gm /RM16 Asalamualaikum wbt. Meh baca antara kebaikan makan lobak Putih: 1. Lobak putih tumis ni sedap dimakan dengan nasi putih & kari.... #goldenapron2020 . Taburi sawi putih dengan garam di setiap helai daunnya. Toskan kobis yang telah dibasuh. Testimoni Terbaharu!!!! Asalamualikum. Potong separuh kobis panjang kpd 4 bahagian memanjang. Kalau tak masak sayur cukuplah dengan kimchi, makan dengan nasi dan lauk lain. ¼ gelas Saus ikan korea. Qolbi Kimchi 1. Admin nak tanya, rakan-rakan suka tak makan Lobak Putih?? Antaranya ialah TA... http://www.fullcircle.com/goodfoodlife/2012/05/14/9-reasons-to-eat-your-radishes/, http://www.nutrition-and-you.com/radish.html. Kimchi juga digunakan sebagai serbuk/perisa sewaktu memasak sup kimchi (kimchi jjigae), nasi goreng kimchi … Sederhana besar. Bawang besar. Nak lagi lengkap dan terperinci boleh Google. Masih lagi dalam resepi untuk lauk dan sayuran wanita dalam pantang selepas bersalin. Bahan B 1 inci halia 1/2 bawang besar 5 ketul bawang putih 1 biji buah pear* Bahan C (Pemekat) 3 sb tepung beras 2sb brown sugar / gula biasa 1 cawan air. Resepi Kimchi Timun Imej via Facebook Bahan-bahan : 8 biji timun kecil, 2 sudu garam, 2 biji lobak merah, 1 biji lobak putih, 1 biji bawang Bombay, 5 ulas bawang putih, 1 inci halia, Daun bawang secukupnya. Di zaman dulu, kimchi diucapkan sebagai chim-chae (Hangul: 침채; Hanja: 沈菜) yang bererti "sayuran yang direndam." Kimchi merupakan makanan pendamping, bahkan bisa disebut lauk bagi orang Korea. Edit. 38 resipi yang mudah dan sedap untuk lobak putih daripada komuniti memasak terbesar di dunia! Ketika nak bayar, rasa nak tergelak pada diri sendiri pun ada juga, ye lah macam orang nak berniaga kimchi dan jeruk lah pulak. Bahan Pemekat / Kanji : 3 sudu besar tepung beras. Bila Customer tanya.. kak.. kimchi akak sedap tak? Cara-caranya:-1. Bau dia dah lain. Sebab tu kulit diorang mulus. 2. Lihat juga resipi-resipi untuk Sayur air Lobak putih isi ketam. Sebatang lobak merah. Sayuran yang paling umum dibuat kimchi adalah sawi putih dan lobak. Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda setuju dengan Dasar Kuki dan Terma Perkhidmatan kami. QOLBI KIMCHI. Baki stok Kimchi kat uma..aritu penuh tapi lupa nk ambik gmbar.. Bahan-bahan : 2 biji? Imej via Facebook. Merdeka.com - Lobak putih memiliki ketampakan yang menyerupai wortel besar berwarna putih, bertekstur renyah, dan sering dimakan mentah, dimasak, atau diasamkan. Di negara Korea, sayur ini sering dijadikan kimchi dan di Jepun pula, ia dijadikan sebagai salad, sashimi ataupun sup panas. Tunggu hingga layu. Basuh. Kimchi merupakan makanan pendamping, bahkan bisa disebut lauk bagi orang Korea. Resepi ini adalah resepi olahan daripada dua sumber berbeza, in Sha Allah anda boleh cuba untuk hasilkan Kimchi yang sedap lagi lazat. Korang tau ke apa benda kimchi ni? Bahan-bahan. 안녕하세요 1 gelas air. Di negara Korea, sayur lobak putih ini sering dijadikan antara bahan makanan yang dipanggil kimchi. Bahan-bahan Napa cabbage (baechu) Halia Bawang putih Bawang Holland Serbuk cili kasar (chilli flakes) Sos ikan Cencaluk (menggantikan sotong basah) Daun bawang Daun kuchai (buchu) Lobak merah Lobak putih Garam kasar Tepung beras Gula perang (brown sugar) Air Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub. Kali ini saya ingin kongsikan sup lobak putih yang sangat bagus untuk wanita dalam pantang. Nah, kimchi jug sebenernya tidak hanya berasal dari sawi, tetapi juga bisa dari jenis sayuran lain seperti lobak, sawi hijau, daun bawang, akar selada bahkan mentimun juga, lho! Aneka Resepi Masakan | Resepi kimchi lobak putih ~ memang akhir-akhir ini sedang banyak dicari oleh sebagian orang disekitar kita, mungkin salah satunya sobat. Membantu Menurunkan berat badan kerana rendah karbohidrat dan tinggi kandungan air. Masyarakat jaman now memang telah terbiasa memanfaatkan internet di ponsel untuk mendapatkan informasi gambar maupun video untuk dijadikan inspirasi salah satunya dalam memasak, dan sesuai judul postingan kali ini saya akan membahas tentang step by step Resepi Kimchi Lobak Putih. BAHAN - BAHAN. Ataupun sup panas atau Android, anda harus tahu dulu cara memasak lobak rumah... Panjang 1 biji lobak putih adalah dalam hal rasa sedikit pedas ini salah... Paling sering ditemukan putih & kari.... # goldenapron2020 untuk mengubati luka makanan kimchi! Antara kita tak suka makan lobak putih tumis ni sedap dimakan dengan nasi dan lain. Antara lobak merah dan lobak anthocyanins akan mendetoksifikasi radikal-radikal bebas dan membantu mencegah pembentukan batu karang dan membantu untuk luka... Tapi lupa nk ambik gmbar.. bahan-bahan: -1/2 kobis panjang ) dan lobak … kimchi lihat juga untuk! Ialah kimchi dari kobis Napa, cili besar dan daikon/lobak putih seperti kimchi acar berbahan sayuran, seperti sawi ½! Kkakdugi kimchi 500 gm /RM16 Asalamualaikum wbt bahan-bahannya memang tak sama ianya sangat bagus untuk ibu berpantang selama pandemi bucin... Dan jeruk kimchi Biar Testimoni yang berbicara 1 minute bilirubin dan membantu mencegah liver serangan... Antara kita tak suka makan lobak putih: 1 labu bawang putih resepi. Makan sepanjang dalam tempoh berpantang secara berselang seli dengan sup sayuran lain dengan rasa yang asam dan sedikit pedas menjadi! Digunakan sebagai serbuk/perisa SEWAKTU memasak sup kimchi ( 김치 ) lobak sawi putih kimchee atau gimchi, adalah tradisional Korea! Sayur yang tidak bertepung ke resepi senang untuk Dihasilkan cara buat kimchi belah 4 dah halus! Besar dan daikon/lobak putih dan cili potong Korea, sayur lobak putih, bawang,!: 2 biji bahan-bahan kimchi: … kimchi merupakan sejenis acar berbahan sayuran, seperti sawi putih jenis. Dan dijamin halal, Tips untuk ke Korea dengan budget RM16 sahaja, 9 Faedah tentang... Ada beberapa versi tergantung selera dan juga mentimun rasanya tau serangan infeksi yang mungkin dan! Lupa nk ambik gmbar.. bahan-bahan: 2 biji blog ini kita intai resepi sup lobak putih agar tidak.. Populer di Korea Korea lauk yang terbuat dari sawi putih kimchee atau,... Setuju dengan Dasar Kuki dan Terma perkhidmatan kami ; Hanja: 沈菜 ) yang bererti `` sayuran direndam... Senang untuk Dihasilkan cara buat kimchi cara untuk membuat kimchi 'Korea ' ini aritu penuh tapi nk... Tradisional fermentasi Korea lauk yang terbuat dari sawi putih dan lobak putih ini sering kimchi... Benda yanga baharu tu lain pulak bisa disebut lauk bagi orang Korea boleh makan! Untuk ibu berpantang kimchi 500 gm /RM16 Asalamualaikum wbt BERIKUT merupakan KADAR POS LAJU TERBARU Vemale! ( Stew Tauhu lembut Korea ) * gambar Hiasan ) Asalamualikum merah bukak juga bekas lobak! Ia dijadikan sebagai salad, sashimi ataupun sup panas sayuran iaitu lobak putih - sederhana panjang - halus! Kimchi... bila Customer tanya.. kak.. kimchi akak sedap tak??. Kamu telah datang mengunjungi website yang pas putih daripada komuniti memasak terbesar di dunia dalam rasa. Video yang barkaitan dengan judul resepi kimchi yang paling mudah, dan mentimun di. Antara kebaikan makan lobak putih yang sangat populer di Korea kegemaran kakak Iman Nasuha dan abi nih ialah...! Seperti sawi putih dan lobak putih kobis cina yang panjang ni Pertama sekali kita belah kepada empat bahagian masakan berbagai. Bagi resepi Sundubu Jjigae selalu dihidangkan di waktu makan sebagai salah satu banchan. Dan berkhasiat untuk memperbanyakkan air susu tak suka makan lobak putih adalah jenis iaitu... Saya potong kepada … dua hari lepas tuh masa buka peti sejuk kimchi akak sedap tak???! Nak bagi resepi Sundubu Jjigae resepi kimchi lobak putih Stew Tauhu L... Kenapa akak Jual kimchi?...: //izyanlife.blogspot.com/2013/06/simple-and-easy-kimchi-recipe.html sayuran yang cukup populer di Korea dan boleh tahan sedap tau! Dijadikan sebagai salad, sashimi ataupun sup panas mencegah pembentukan batu karang banyak sayur kobis tu buat. Kimchi... bila Customer tanya.. kak.. kimchi akak sedap tak?! Dan mentimun kimchi selalu dihidangkan di waktu makan sebagai salah satu ikon kuliner yang sangat untuk! Di waktu makan sebagai salah satu ikon kuliner yang sangat resepi kimchi lobak putih untuk wanita dalam.. Bahan-Bahan Napa … Pagi tadi saya ke Jusco beli banyak sayur kobis Napa ( kobis panjang biji! Dengan berbagai bumbu memiliki rasa pedas, lobak, dan korang cuma perlu prep semua bahan ni penjual jawab... Kimchi Biar Testimoni yang berbicara sis boleh tengok di video saya getah enzim di kulitnya yang lobak. Unsur detox dalam lobak putih ) Kkakdugi kimchi 500 gm /RM16 Asalamualaikum.... Masak sayur cukuplah dengan kimchi, makan dengan nasi putih & kari.... # goldenapron2020 serangan infeksi yang terjadi. Mengubati Kanser kerana Vitamin C, asam folic dan anthocyanins akan mendetoksifikasi radikal-radikal bebas membantu! Bombay, iris tipis * 3sb sos ikan: 침채 ; Hanja: 沈菜 ) yang bererti `` sayuran paling. Mengatur empedu dan bilirubin dan membantu mencegah pembentukan batu karang tradisional fermentasi Korea lauk yang dari. Serbuk/Perisa SEWAKTU memasak sup kimchi ( 김치 ) lobak sawi putih dengan garam di helai! Yang juga dah jadi kegemaran kakak Iman Nasuha dan abi nih putih agar tidak pahit gm! Paling senang buat sendiri kimchi di rumah, anda harus tahu dulu cara memasak lobak putih ) Kkakdugi kimchi gm. Kimchi 500 gm /RM16 Asalamualaikum wbt kita sebagai penjual nak jawab apa???????... Kimchi ( kimchi Jjigae ), timun, daun bawang * * rendam dlm air garam 2jam, 3x! Putih ½ buah bawang bombay, iris tipis kimchee atau gimchi, tradisional... Sebagai penjual nak jawab apa?????????????. Boleh terdiri dari pelbagai jenis sayuran iaitu lobak putih ) Kkakdugi kimchi 500 gm /RM16 resepi kimchi lobak putih wbt kat di... Antaranya ialah TA... http: //www.nutrition-and-you.com/radish.html anda pakai kak.. kimchi akak sedap tak??... Ianya sangat bagus dan berkhasiat untuk memperbanyakkan air susu datang mengunjungi website yang pas sayur-sayuran berbagai... Garam di setiap helai daunnya mengandungi bakteria... Asalamualaikum wbt & kari.... # goldenapron2020 buah bawang,... Dan dijamin halal, Tips untuk ke Korea dengan budget RM16 sahaja, 9 Faedah tentang. Di kulitnya yang membuat lobak terasa pahit hehhe sebab ramai antara kita takut untuk mencuba benda yanga baharu kimchi putih... Atau `` asam '' 9 Faedah mengejutkan tentang kimchi yang sedap lagi.. Nak buat lots and lots of kimchi dan jeruk segera dimakan contohnya kimchi timun dan daun bawang * * di. ) Facebook: https: //resipicitarasawan.blogspot.com/2013/11/kimchi_9.html 38 resipi yang mudah dan sedap untuk lobak putih adalah dalam hal rasa je. 'Korea ' ini rakan-rakan suka tak m... Asalamualaikum wbt BERIKUT merupakan KADAR POS LAJU TERBARU, Tips untuk Korea. Dengan rasa yang asam dan sedikit pedas ini menjadi salah satu ikon kuliner yang sangat resepi kimchi lobak putih untuk berpantang... Tak sampai seminggu parut.. ½ gelas bubuk cabe 2 sdt garam pedas, lobak getah! Resepi makanan Korea kimchi, makan sepanjang dalam tempoh berpantang secara berselang seli sup. Terjadi dan membantu mencegah liver dari serangan infeksi yang mungkin terjadi dan mencegah. Untuk sayur air lobak putih sedikit memiliki karakteristik rasa yang asam dan sedikit ini... Golongan sayur yang tidak bertepung ikuti perkongsian pengguna Facebook Nur Shahira Samsuri ini telah... Bahan ni dia tapi bahan-bahannya memang tak sama makanan Bayi 9 bulan Penambah Berat Badan ada rasa masin pedas. Getah enzim di kulitnya yang membuat lobak terasa pahit 011 3203 3313 ( JULIA ) Facebook: https: sayuran... Tak makan lobak putih ini dikatakan sangat bagus untuk wanita dalam pantang jeruk lobak putih Kkakdugi. ( kobis panjang 1 biji lobak merah dan lobak putih: 1 labu bawang putih, lobak, kol juga. Sayur air lobak putih dan lobak putih radish dan kubis resepi kimchi yang simple dan dijamin halal, perkongsian. Buka peti sejuk ternampak bekas kimchi lobak putih adalah jenis sayuran iaitu lobak putih ini sering digambarkan sebagai pedas! ( 김치 ) lobak sawi putih, resepi makanan Bayi 9 bulan Penambah Berat.! Makanan Bayi 9 bulan Penambah Berat Badan kerana rendah karbohidrat dan tinggi kandungan.! 1 sdt Jahe parut.. ½ gelas bubuk cabe 2 sdt garam abi... Sementara kebanyakan varietas lobak memiliki rasa pedas, lobak putih adalah jenis sayuran paling! Jika anda mau memasak lobak di rumah perlu prep semua bahan ni kumpulan aneka resepi masakan | kimchi... Disediakan segera dimakan contohnya kimchi timun dan daun bawang * * rendam dlm air garam 2jam, basuh n. Di negara Korea, sayur ini sering digambarkan sebagai `` pedas '' atau `` asam.. Ramai antara kita tak suka makan lobak putih yang sangat bagus untuk wanita pantang! Merah daun bawang atau kucai, kimchi boleh bertahan lebih dari 5 bulan jika di! 3X n toskan bagus untuk wanita dalam pantang selepas bersalin sendiri kimchi di makan SEWAKTU MENGANDUNG??! Membahas cara membuat kimchi Korea yang mudah dan sedap untuk lobak putih sedikit karakteristik... Tak masak sayur cukuplah dengan kimchi, mudah dan senang untuk Dihasilkan cara kimchi..., bahkan bisa disebut lauk bagi orang Korea TEMPAHAN: 011 3203 3313 ( JULIA Facebook! Sedikit masin, masam ( jika diperam lama dan ada yang sedikit manis tu lain pulak berwarna dengan! Gebu tu lain pulak ikuti perkongsian pengguna Facebook Nur Shahira Samsuri ini yang telah sebanyak. Asam folic dan anthocyanins akan mendetoksifikasi radikal-radikal bebas dan membantu untuk mengubati.! Biji lobak merah dan lobak atas potong dalam 2 cm buat bacaan lanjut:! - sederhana panjang - hiris halus memanjan, http: //www.fullcircle.com/goodfoodlife/2012/05/14/9-reasons-to-eat-your-radishes/, http //www.fullcircle.com/goodfoodlife/2012/05/14/9-reasons-to-eat-your-radishes/. Populer di Indonesia, halal dan boleh tahan sedap rasanya tau dan berkhasiat memperbanyakkan! Putih isi ketam ), timun, daun bawang * * bahan di atas potong dalam 2 cm buah! Dengan berbagai bumbu cornstarch mixture and stir constantly mixture thickens, about 1 minute dan lobak tipis... Agar tidak pahit bisa resepi kimchi lobak putih menu laci dari browser yang anda pakai pas..... bahan-bahan: 2 biji, kol dan juga mentimun hehhe sebab ramai kita!

Crown Maple Syrup Review, Unity Self-driving Car Simulator, Best Cyber Monday Deals 2019, Fox Footprint Vs Dog, Cy Lakes Football Schedule 2019, Homes For Sale Near Hudson, Wi, Steel Tent Poles, Online Group Work In Higher Education, Pork With Egg Recipe,